Over mij

Mijn naam is Rinske: vitaliteitscoach, stresscounselor, mental coach, trainer hormoonfactor en ondernemer. Liefhebber van korte reisjes, zeilen, skiën, psychologie, persoonlijke ontwikkeling, de wet van de aantrekkingskracht, interieur stylen en nog veel meer. Ik begeleid vrouwen om het beste uit zichzelf te halen door ze te helpen naar een hoger energieniveau en ze de kracht van gedachten te laten ontdekken.

Lifechanging
In 2016 kwam ik in een burn-out terecht. Dit was het begin van een reis naar mezelf, een lifechanging proces. Ik leerde alles over hormonen, over voeding, over beperkende gedachten en over meditatie en ik maakte een radicaal besluit om mijn baan in loondienst op te zeggen. Alles wat ik hierover ontdekt heb, wil ik ook graag aan andere vrouwen meegeven. Ineens had ik een hoger doel in mijn leven.

Mooiste cadeau
Mijn burn-out was een cadeautje want daardoor zette ik mijn veranderproces in gang. Ik ging anders denken! Nu zit ik weer lekker in mijn vel, mijn hormonen zijn in balans, heb veel energie en ik realiseer mijn dromen. En dit gun ik jou ook.