Aanbod

Stress & burn-out

Waar krijg jij stress van en wat is de diepere oorzaak van jouw stress? Hier ga je aan werken tijdens de coaching zodat je weer grip krijgt op stress.

Hormonen

Voorafgaand aan onze afspraak laat ik je een vragenlijst invullen. Aan de hand van deze lijst en ons gesprek, kan ik beoordelen welke hormonen uit balans zijn en waar je aan gaat werken. Na de afspraak krijg je een samenvatting van ons gesprek en het plan dat we besproken hebben.

Mental coaching

Tijdens dit coaching gesprek ga je op reis naar jezelf. Ben je je bewust van jouw gedachtepatronen? Doe je je werk met passie en vuur? Een afspraak duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Access bars

Deze  ontspannen behandeling van 32 drukpunten op het hoofd duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Tijdens deze behandeling laat je gedachten, oordelen en overtuigingen die je niet langer dienen, los.

Heb je interesse in een losse behandeling of afspraak? Neem contact met me op.

Haal het beste uit jezelf!

Speciaal voor jou heb ik dit vitaliteitsprogramma samengesteld omdat ik verwacht dat je hiermee het snelst een resultaat bereikt. Het bestaat uit 3 verschillende coachsessie’s en een behandeling van drukpunten op het hoofd. Maar het is ook mogelijk om tijdens het gratis intakegesprek een andere optie te kiezen. Jij bepaalt je eigen reis naar jezelf.

 

Kennismaking en mental coachgesprek

Tijdens onze eerste afspraak maken we kennis, vertel je over jezelf en ga jij vertellen waar je aan wilt werken.

Access bars

Acces bars is een ontspannen behandeling van 32 drukpunten op het hoofd. Tijdens deze behandeling laat je gedachten, oordelen en overtuigingen los die jou belemmeren. Een bars sessie is in het slechtste geval een heerlijke ontspanning en in het beste geval kan het jouw leven veranderen en makkelijker, vrolijker en liefdevoller maken.

Hormoonanalyse, adviesgesprek en plan van aanpak

Voorafgaand aan onze afspraak laat ik je een vragenlijst invullen. Aan de hand van deze lijst en ons gesprek, kan ik beoordelen welke hormonen uit balans zijn en waar je aan gaat werken. Na de afspraak krijg je een samenvatting van ons gesprek en het plan dat we besproken hebben zodat jij aan de slag kunt.

Stress- of mental coachgesprek

Wil je een mental coachgesprek en je meer bewust worden van jouw gedachtenpatronen? Of een coaching gericht op stress?

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.